Monday 30 January 2012

Tjchoora Biiil...

För att få lite mer utspritt så blir nästa toa att skriva om, en som befinner sig ute i Majorna, nämligen den på Go Karting Majorna. Detta är som ni säkert förstår ett ställe där man kör Go Kart, riktigt trevligt må jag säga, men nu till de saker som betyder något, toaletten.

Renlighet: 9 / 10 - Finns väl inte så mycket att säga på denna fronten, det var städat. De var fräscht och fattades väl mest bara att det skulle vara lite blött på golvet så hade den gått upp en till pinne till max.

Utformning: 6 / 10 - Det som stör mig är den jävla belysningen som ser förjävlig ut och ger lite lyse, samt att det inte finns någon spegel inne på toaletten. Annars är det nytt och fräscht. Detta svarta kakel finns typ över allt i stan verkar det som. Jag tycker det är stilrent, så länge som man kan matcha övrig inredning med det.

 

















Kissvänlighet: 8 / 10 - Asså det var inte en dålig upplevelse, finns inget direkt att klanka ner på, bara att det "saknas" något. Något som skulle göra det perfekt. 

Bajsvänlighet: 9 / 10 - Något väldigt fördelaktigt med denna toalett är att den är avskild rejält mellan caféterian och själva toaletten man får dessutom "gå ut" för att komma till den då det är en öppning ut till banan så alla möjliga ljud som man kanske råkar göra, kan komma att dränkas rejält av allt oljud go kartsen för. Samma sak sker nog med lukten då det "öppnar upp" till en stor öppen yta så det är "bra skit" för folk som oroar sig för sånt.

Helhetsintryck:  7 / 10 - Asså detta blir nog inte mycket bättre på det här stället än så här, lyset och spegeln drar fan ner det ändå. Det känns som ett par hfyfsat vitala delar i mitt toalettbesök. Hur som... kommer inte därifrån direkt "besviken" och det är fan ändå inte så illa pinkat.

No comments:

Post a Comment