Sunday 25 September 2011

Café Vasa...

Café Vasa, ja vad skall man säga ? Det är ett trevligt kafé och de brukar ha schyssta bakelser och dylikt men deras toa är väl inte direkt det fräschaste man kan sitta och kräma på tyvärr.

Renlighet: 5 / 10 - Asså just de faktum att de har tejpat själva huvudelen av toaletten med någon jävla packtejp är ju bara så sjukt att det finns fan inte. Asså seriöst, köp en ny jävla toalett ! Sen den äckliga stora soptunnan i plast är inte jätte attraktiv. I övrigt var det väl helt okej städat och så men tyvärr är det en hel del som drar ner omdömet.

Utformning: 4 / 10 - Asså det finns ganska mycket att notera här. Först så hatar jag verkligen alla jävla rör som går längs med väggen och toaletten, det måste fan finnas ett bättre sätt på att lösa den jävla pucken. Särskilt vid handfatet där de kryper upp längs med väggen som någon jävla utomjordisk insekt som kommer att sprida sig över hela rummet om ingen hugger av dess tentakler.

Kissvänlighet: 5 / 10 - Trots utseende och alla fadäser som har växt fram ur detta aborterade toalettmissfoster så går det faktiskt att kissa här med ganska stor bekvämlighet. Mycket för att du sitter en bit från dörren och att själva toan är i en korridor så du har inte folk som sitter precis bredvid dörren och håller på att sätta blåbärspajen i halsen bara för att du råkar fisa i falsett. Kaklet är faktiskt bra satt och det känns ganska trevligt ändå.

Bajsvänlighet: 5 / 10 - Det är väl nästan samma stämning som det är att kissa skulle jag vilja säga. Något som känns lite underligt är den jävla dörren som är brevid toan, vart leder den. Finns det något slags peep-hole där eller kanske ännu bättre, beroende på vad man tycker om, ett glory-hole kanske som är väl gömt för det otränade ögat.

Helhetsintryck: 5 / 10 - Det är en helt okej toa att vistas på. Hade de bara sett till några små saker med lister som är sneda, toaletter som behöver rustas upp och köpa in någon hållare till toalettpappret samt bytt ut den jävla soptunnan så hade allt blivt mycket bättre för en liten peng tycker jag. Men asså är du i närheten så visst, det funkar utan problem att slå en drill eller klämma några korvar.


No comments:

Post a Comment