Thursday 29 September 2011

Jensen's Danskjävlar...


Går man på restaurang brukar man förvänta sig lite och ibland så får man fan lite valuta för pengarna. För "danskjävlar" som så fint Ernst-Hugo refererar till dem kan fan få toaletter att skina. Sen har de ju schysst käk också. Jag pratar naturligtvis om Jensen's Bøfhus Norra Hamngatan 20. 

Renlighet: 9 / 10 - Det känns som det som "fattades" var att se några få blöta fläckar på golvet just för att de inte helt och hållet torkat än från att de nyss städade skiten.

Utformning: 8 / 10 - Det är nedskalat, nytt och fräscht. Jag saknar verkligen en riktigt handtork dock, en sådan man stoppar ned händerna i som blåser torrt dina händer på typ 10 sekunder (Dyson Airblade) istället för de sketna gamla sakerna med metallrör där du bara "blir lite mindre blöt".







 * Sämst

Kissvänlighet (Pissoar): 8 / 10 - Testade dem men de såg fräscha ut och det enda jag känner som saknas lite är någon mindre avskärmning, liknande sådana som återfinns på toaltterna vid Atmos Fear. De kunde ha ställt in ett fult jävla metallmiffo till pissoar men de valde det lite mer privata och fräschare när det kommer till material och utformning, till mitt tycke i alla fall.

Kissvänlighet (Toalett): 9 / 10 - Det finns inget direkt att klaga på, eller att säga för den delen. Städad, hyffsad storlek. Den fungerar bra.

Bajsvänlighet: 9 / 10 - Det känns som om det ändå finns någon harmoni, den är clean och bara helt enkelt välvårdad samt att de kör lite oortodoxt kanske med en toarullshållare som har plats för två rullar men eftersom jag är en sån person som anser att man alltid skall ha en rulle i hållaren och gärna två till framme "tillhands" så funkar det för mig.

Just för att man skall slippa befinna sig i den jobbiga sitsen då man drar av den där sista fliken från toalettrullen och man får se en brungrå naken rulle utan några mer kläder.

Helhetsintryck: 8½ / 10 - Asså ett ställe att slå en drill eller kräma lite på, utan tvekan. Dock kan det nog vara lite svårt att "bara slinka in och låna toan" men är man där och käkar så definitivt. De har ju liksom gött käk också, så bajsa på för fan !

No comments:

Post a Comment