Monday 19 September 2011

Ifall Du Inte Hör Dig Själv Skita På Toalett, Har Du Då Skitit ?

Lider du också av problem med att det låter mycket när du går på toaletten ?

Har du besvärande trumpetfisar och djuphavsdykande bajskorvar ?

Då har jag lösningen för dig !

Varför inte sätta på lite musik för att då dölja lite av de bekymrande ljuden ? Till och början kan det vara bra att försöka identifiera riktigt bra musik att skita till. Kanske något med mycket basgång, det spelar egentligen ingen större roll vad du väljer, så länge som musiken går på max så brukar det inte vara några problem.

Dock kan det ju alltid vara trevligt att ha något som ändå får en på humör, kanske något med en lite högre bpm så det hela känns som ett träningspass, ta bara en sån låt som Heut' Is Mein Tag av Blümchen det är fart, det är basgångar och hela låten har ett feelgood över det hela. Man kan liksom sitta där och skumpa i takt medan tarmarna och rektum gör sitt.

Nu då när vi har hittat något som verkligen passar så är det dags för det absolut avgörande i hela sekvensen. Du drar på dig dina lurar och vips är världen av toaplask och vibrerande skinkor borta och det enda du kan höra är din musik. Det är lite som om du supit dig så full att du inte minns vad som hänt kvällen innan, då har det väl ändå inte inträffat ? Samma sak bör väl då gälla din bajsepisod, har du inte hört alla ljud du gett ifrån dig så har du väl inte låtit.

No comments:

Post a Comment